Bine ai venit la BijouxMAG.ro
Your Cart

Garantia produselor vandute de BijouxMAG

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online BijouxMAG sunt însoțite de certificate de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

BijouxMAG oferă garanție 6 luni de zile pentru toate bijuteriile achizitionate de pe www.bijouxmag.ro

Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate de BijouxMAG sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare. Toate produsele sunt însemnate cu marca ANPC si cu marca producatorului cu titlul aliajului din argint 925.

Argintul 925 are în compoziție 92,5% argint pur și 7,5% alte metale. Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de BijouxMAG sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Daca produsul se defecteaza in perioada de gsarantie, reparatia iti este asigurata de catre BijouxMAG, in centrul specificat in certificat. Trebuie sa completezi formularul de retur dispobil aici sau sa ne trimiti un e-mail la adresa garantii@bijouxmag.ro, iar un coleg de al nostru te va contacta in cel mai scurt timp in vederea stabilirii procesului de returnare a produsului.

Garanția nu se aplica in cazul produselor care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

Serviciile de reparație sunt disponibile la sediul BijouxMAG din strada Aeroportului, nr. 20, loc.Plopeni, oras Salcea, jud.Suceava. Soluționarea garanției se va efectua în termen de maxim 15 zile. În acest interval de timp departamentul tehnnic BijouxMAG poate fi contactat telefonic la numărul 0742420254.

Costurile transportului pentru produsele trimise (tur-retur) vor fi suportate de BijouxMAG. Expedierea acestora în vederea soluționării garanției se va realiza prin intermediul aceluiași curier.