Bine ai venit la BijuBOX
Produsele din coșul tău...

GARANȚIA PRODUSELOR BIJUBOX

Toate produsele achizitionate de pe website-ul biju-box.ro sunt însoțite de certificat de garanție și certificat de autenticitate ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate de BijouxBox sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare. Toate produsele sunt însemnate cu marca ANPC si cu marca producatorului cu titlul aliajului din argint 925.

Argintul 925 are în compoziție 92,5% argint pur și 7,5% alte metale. Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de BijouxBox sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

TIPURI DE GARANȚII


Garanția PREMIUM este un serviciu suplimentar oferit de către BIJUBOX SRL doar produselor din gama de produse achizitionate de pe website-ul biju-box.ro sau achizitionata anterior pentru produsele achiziționate de la parteneri.


BENEFICIILE GARANȚIEI PREMIUM


✔️ Valabilitate: 8 / 12 luni cu posibilitatea de prelungire multiplă

✔️ Prelungire: anual (contra cost = 10% din valoarea produselor)

✔️ Curățarea profesională a bijuteriilor: inclusă

✔️ Taxe suplimentare: sunt acoperite de către BijuBOX (inclusiv transport)

✔️ Termen de soluționare: 1-3 zile lucrătoare

✔️ Reparația se aplică și produselor care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.


Garanția STANDARD este un serviciu oferit de către BIJUBOX SRL conform legii în vigoare produselor de pe website-ul biju-box.ro, precum și pentru cele achiziționate de la parteneri care începe odată cu ziua emiterii facturii fiscale.


BENEFICIILE GARANȚIEI STANDARD


✔️ Valabilitate: 24 de luni fără posibilitatea de prelungire

❌ Prelungire: fără posibilitatea de prelungire

✔️ Curățarea profesională a bijuteriilor: inclusă

❌ Taxe suplimentare: transportul va fi acoperit de client

❌ Termen de soluționare: 4-7 zile lucrătoare

 Reparația nu se aplică și produselor care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

FORMULAR SOLICITARE GARANȚIE

Întrebări frecvente

Î: Ce trebuie să fac dacă vreau să beneficiez de garanție?

R: Pentru a beneficia de garanție (indiferent de tipul acesteia) trebuie să ne contactați folosind formularul de mai sus, pe adresa de email contact@biju-box.ro sau la numarul de telefon 0759631701. Un coleg vă va contacta pentru a va oferi mai multe informații.


Î: Cine beneficiază de Garanția PREMIUM?

R: Produsele care beneficiază de Garanția PREMIUM sunt acele produse achiziționate de pe website-ul biju-box.ro timp de 8 luni de la data emiterii facturii fiscale sau cele achiziționate de pe website-ul biju-box.ro după cele 8 luni de valabilitate gratuită a garanției sau de la partenerii BijuBOX care au optat contra cost pentru acest serviciu.


Î: Cine beneficiază de Garanția STANDARD?

R: Produsele care beneficiază de Garanția STANDARD sunt acele produse achiziționate de pe website-ul biju-box.ro după cele 8 luni de valabilitate gratuită a garanției sau de la partenerii BijuBOX care nu au optat contra cost pentru acest serviciu.


Î: Dacă am cumpărat produse BijuBOX acum mai mult de 8 luni sau de la un partener cum pot să beneficiez de Garanția PREMIUM?

R: Oferim doritorilor posibilitatea de a face upgrade către Garanția PREMIUM contra cost. Costul acestui serviciu este de 10% din valoarea produselor asigurate. Pentru detalii, contacteaza-ne pe adresa de email: contact@biju-box.ro sau la numarul de telefon 0759631701

Garantia produselor vandute de BijouxBox

.