Bine ai venit la BijuBOX
Produsele din coșul tău...
Cum a aparut BijuBox?

Încă studenți fiind, simțeam nevoia să facem și mai mult decât să mergem la cursuri și să ne întoarcem la cămin. Am început să facem voluntariat, să ne implicăm activ în societate prin ceea ce puteam face la acel moment. Obișnuiți cu activitatea constantă, vacanțele de vara începeau să fie la un moment dat plictisitoare, așa că am decis să le umplem cu ceva.

Mai mult în glumă, am început să achiziționăm diverse accesorii și cu ajutorul lor că cream bijuterii pe care ulterior am început să le vindem la târguri locale. Eram extrem de încântați de ideea că putem să câștigăm bani de buzunar din ceea ce făceam noi, cu mâinile noastre, așa că ne-am dedicat tot mai mult, până când am simțit că trebuie să ne extindem la nivel național.

Ne-am înființat firma, am construit website-ul și de atunci ne mărim portofoliul de produse și trimitem bucuria noastră, sperăm noi, și celor care aleg să achiziționeze accesoriile noastre.
Salutare! Noi suntem Ramona si Marian

Oamenii din spatele acestui proiect sunt doi tineri ambițioși, cu pasiuni comune, cu dragoste față de portul și tradițiile românești și care vor să lucreze, pe cât de mult se poate, la conservarea și promovarea acestora.Iubim ceea ce facem și ne bucurăm enorm de mult că putem transmite mai departe acest sentiment și clienților noștrii prin muncă pe care o depunem zi de zi.

- Citeste ce au scris si altii despre noi -

"Povestea tinerilor bijutieri români: mâncarea făcută cu iubire este mai bună la fel e și cu bijuteriile" - editiadedimineata.ro

"Doi tineri din Suceava promovează tradiționalul prin bijuterii" - angajatorulmeu.ro

Viziunea noastra
Să oferim excelență clienților noștri.
Viziunea noastră este să fim prima alegere a clientului în materie de bijuterii, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele, prin preocuparea permanentă referitoare la calitatea produselor și a serviciilor oferite și un model în ceea ce privește conduita de afaceri în România.
Misiunea noastra
Ne dezvoltăm și evoluăm prin interacțiune și tehnologie.
Misiunea noastră este să rupem barierele dintre client și bijutier, să înțelegem nevoile clientilor noștri și să îi ajutăm și contureze singuri produsul dorit, în mod indirect, folosindu-ne de cea mai nouă tehnologie din domeniu. Dorim să punem accent pe satisfacerea așteptărilor clienților noștri, să oferim siguranță, consultanță și servicii ușor de folosit.
Valorile noastre
+ Integritate
Suntem cinstiți, deschisi și întotdeauna facem lucrurile așa cum ne propunem. Ne păstrăm ideile și convingerile. Ne respectăm cuvântul și suntem în total dezacord față de comportamentele lipsite de etică și profesionalism. Suntem trasparenți atât cu colegii, cât și cu clienții noștri.
+ Pasiune
Ne place cu adevărat ceea ce face și suntem dornici să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de produsele noastre. Suntem o sursă de inspirație pentru cei din jur. Depășim orice obstacol și suntem mândri că lucrăm împreună, alături de oameni care sunt fericiți cu ceea ce fac, împărtășesc aceleași valori și gândesc la fel ca noi.
+ Respect
Pentru noi, respectul este elementul de bază după care ne ghidăm. Ne respectăm colegii și evităm discriminarea cu orice chip, îi acceptăm pe cei care sunt diferiți de noi, dar au un caracter bun, pentru că doar împreună putem să ne îndeplinim obiectivele. Îi respectăm pe clienții noștri și le stăm mereu la dispoziție cu soluții plauzibile pentru problemele lor. Îi tratăm pe ceilalți așa cum am dori și noi să fim tratați. Respectăm mediul înconjurător și facem tot ce ne stă în putință pentru a nu îl afecta în vreun fel.
+ Comunicare
Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Tocmai din acest motiv dorim sa ne desfășurăm activitatea printr-o comunicare continuă cu potențialii clienți. Știm să ascultăm, suntem clari și preciși atunci când comunicăm. Ne bazăm pe argumente solide, nu pe zvonuri și avem în vedere esența problemei. Nu condamnăm greșeala, dar considerăm o greșeală a nu oferi sau cere ajutor atunci când este necesar.
Urmareste-ne si pe retelele sociale

Despre noi - BijouxBox.ro

*Mai presus de toate, suntem producatori romani si suntem mandrii cu acest lucru!

Ai intrebari sau sugestii? Contacteaza-ne!

Suna-ne la numarul de telefon: 0759631701  sau pe mail la adresa contact@biju-box.ro