Bine ai venit la BijuBOX
Produsele din coșul tău...
Cum a aparut BijuBox?

Încă studenți fiind, simțeam nevoia să facem și mai mult decât să mergem la cursuri și să ne întoarcem la cămin. Am început să facem voluntariat, să ne implicăm activ în societate prin ceea ce puteam face la acel moment. Obișnuiți cu activitatea constantă, vacanțele de vara începeau să fie la un moment dat plictisitoare, așa că am decis să le umplem cu ceva.

Mai mult în glumă, am început să achiziționăm diverse accesorii și cu ajutorul lor că cream bijuterii pe care ulterior am început să le vindem la târguri locale. Eram extrem de încântați de ideea că putem să câștigăm bani de buzunar din ceea ce făceam noi, cu mâinile noastre, așa că ne-am dedicat tot mai mult, până când am simțit că trebuie să ne extindem la nivel național.

Ne-am înființat firma, am construit website-ul și de atunci ne mărim portofoliul de produse și trimitem bucuria noastră, sperăm noi, și celor care aleg să achiziționeze accesoriile noastre.
Salutare! Noi suntem Ramona si Marian

Oamenii din spatele acestui proiect sunt doi tineri ambițioși, cu pasiuni comune, cu dragoste față de portul și tradițiile românești și care vor să lucreze, pe cât de mult se poate, la conservarea și promovarea acestora.Iubim ceea ce facem și ne bucurăm enorm de mult că putem transmite mai departe acest sentiment și clienților noștrii prin muncă pe care o depunem zi de zi.

- Citeste ce au scris si altii despre noi -

"Povestea tinerilor bijutieri români: mâncarea făcută cu iubire este mai bună la fel e și cu bijuteriile" - editiadedimineata.ro

"Doi tineri din Suceava promovează tradiționalul prin bijuterii" - angajatorulmeu.ro

Viziunea noastra
O lume mai simplă cu ajutorul online-ului.
Vrem să trăim într-o lume în care bijuteriile perfecte le găsești după doar un click.
Misiunea noastra
O sursă de inspirație pentru orice persoană, indiferent de stil.
Misiunea noastră este aceea de a crea și de a dezvolta un mediu care să ofere oamenilor, indiferent de stil, o sursă de inspirație ușor accesibilă și o soluție reală detaliilor care chiar contează.
Valorile noastre
+ Integritate
Ne manifestăm integritatea prin transparență și responsabilitate personală
+ Pasiune
Facem totul cu pasiune pentru a reuși să aducem clienților noștri un produs desăvârșit.
+ Prietenie
Folosim prietenia pe care o avem cu totii in sange ca element cheie pentru a aduce activitatea companiei la urmatorul nivel.
+ Creativitate
Pentru a aduce clienților doar produse premium, în tot procesul folosim ingredientul nostru secret: creativitatea.
Urmareste-ne si pe retelele sociale

Despre noi - BijouxBox.ro

*Mai presus de toate, suntem producatori romani si suntem mandrii cu acest lucru!

Ai intrebari sau sugestii? Contacteaza-ne!

Suna-ne la numarul de telefon: 0759631701  sau pe mail la adresa contact@biju-box.ro