Bine ai venit la BijuBOX
Produsele din coșul tău...

Retururi

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • 1. Citeste politica de retur aflata mai jos
  • 2. Completeaza formularul de retur de mai jos si astepta sa fii contactat de colegii nostri
  • 3. Un coleg te va contacta si te va ajuta cu informatii suplimentare.
  • 4. O firma de curierat partenera sa va prezenta in termen de 5 zile lucratoare pentru a ridica produsul pe care doresti sa il returnezi.
  • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri conform Termenilor si conditiilor.


Politica de retur

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati și fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra vor fi expediate inapoi la BIJUBOX SRL, Suceava, str. Calea Burdujeni, nr. 25, bl. 52, sc. C, ap. 7 cod postal 720106.

Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 15 zile de la primirea lor.

Renuntarea la produsele cumparate in termen de 15 zile este valabila doar pentru produsele livrate la domiciliu (produsele ridicate din sediu nu pot fi returnate). Comenzile care sunt livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta intrucat pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal ca şi corespunzatoare cu scopul şi nevoile clientului.

Cheltuielile directe acazionate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de BIJBOX SRL.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeaşi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insotit).

Pentru returul produselor va rugam sa completati formularul de retur de mai jos.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar.

Important

Coletele care nu au trecut pe AWB numarul cererii de retur, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate, urme de uzura, zgarieturi, accesorii lipsa, certificat de garantie lipsa, au fost expediate fara a completa formularul de retur sau prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul , folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.


In cazul in care produsul prezinta mici defecte, returnarea produsului este gratuita numai impreuna cu serviciul de garantie. Produsul ajunge la noi este reparat iar mai apoi inapoiat clientului, in caz contrar, daca se opteaza pentru returnarea banilor, contravaloare tranportului este suportata de solicitant (client).

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare